[OpenWrt-Devel,2/2] ar71xx: WNDR4300: fix WAN LED behaviour
diff mbox series

Message ID 20191011104233.69bff813@kosmio.komorska
State Accepted
Delegated to: John Crispin
Headers show
Series
  • ar71xx: standarize Netgear WNDR4300 controls
Related show

Commit Message

Michal Cieslakiewicz Oct. 11, 2019, 8:42 a.m. UTC
Change WAN LED behaviour to be consistent with other Netgear
routers running OpenWrt. Instead of link speed, use amber colour
to indicate link status. Green LED should be used when Internet
connection is up and running.

Signed-off-by: Michal Cieslakiewicz <michal.cieslakiewicz@wp.pl>
---
 target/linux/ar71xx/base-files/etc/board.d/01_leds | 3 +--
 1 file changed, 1 insertion(+), 2 deletions(-)

Patch
diff mbox series

diff --git a/target/linux/ar71xx/base-files/etc/board.d/01_leds b/target/linux/ar71xx/base-files/etc/board.d/01_leds
index d21a254b5a..e0bd761f89 100755
--- a/target/linux/ar71xx/base-files/etc/board.d/01_leds
+++ b/target/linux/ar71xx/base-files/etc/board.d/01_leds
@@ -1013,8 +1013,7 @@  wi2a-ac200i)
 	;;
 wndr3700v4|\
 wndr4300)
-	ucidef_set_led_switch "wan-green" "WAN (green)" "netgear:green:wan" "switch0" "0x20" "0x08"
-	ucidef_set_led_switch "wan-amber" "WAN (amber)" "netgear:amber:wan" "switch0" "0x20" "0x06"
+	ucidef_set_led_switch "wan-amber" "WAN (amber)" "netgear:amber:wan" "switch0" "0x20"
 	ucidef_set_led_usbport "usb" "USB" "netgear:green:usb" "usb1-port1"
 	ucidef_set_led_wlan "wlan2g" "WLAN2G" "netgear:green:wlan2g" "phy0tpt"
 	ucidef_set_led_wlan "wlan5g" "WLAN5G" "netgear:blue:wlan5g" "phy1tpt"