[U-Boot] configs: Remove unused am335x_evm defconfigs
diff mbox series

Message ID 20190116090804.11095-1-vigneshr@ti.com
State Accepted
Commit 311e658ef395bec2380c4592c8b995458b016181
Delegated to: Tom Rini
Headers show
Series
  • [U-Boot] configs: Remove unused am335x_evm defconfigs
Related show

Commit Message

Vignesh Raghavendra Jan. 16, 2019, 9:08 a.m. UTC
These defconfigs don't seem be actively used any more, and have not been
moved to adapt DM or DT. Therefore delete them.

Signed-off-by: Vignesh R <vigneshr@ti.com>
---
 board/ti/am335x/MAINTAINERS          |  3 --
 configs/am335x_evm_nor_defconfig     | 52 ----------------------------
 configs/am335x_evm_norboot_defconfig | 49 --------------------------
 configs/am335x_evm_spiboot_defconfig | 47 -------------------------
 4 files changed, 151 deletions(-)
 delete mode 100644 configs/am335x_evm_nor_defconfig
 delete mode 100644 configs/am335x_evm_norboot_defconfig
 delete mode 100644 configs/am335x_evm_spiboot_defconfig

Comments

Tom Rini Jan. 16, 2019, 5:11 p.m. UTC | #1
On Wed, Jan 16, 2019 at 02:38:04PM +0530, Vignesh R wrote:

> These defconfigs don't seem be actively used any more, and have not been
> moved to adapt DM or DT. Therefore delete them.
> 
> Signed-off-by: Vignesh R <vigneshr@ti.com>

Reviewed-by: Tom Rini <trini@konsulko.com>
Tom Rini Jan. 19, 2019, 2:53 a.m. UTC | #2
On Wed, Jan 16, 2019 at 02:38:04PM +0530, Vignesh R wrote:

> These defconfigs don't seem be actively used any more, and have not been
> moved to adapt DM or DT. Therefore delete them.
> 
> Signed-off-by: Vignesh R <vigneshr@ti.com>
> Reviewed-by: Tom Rini <trini@konsulko.com>

Applied to u-boot/master, thanks!

Patch
diff mbox series

diff --git a/board/ti/am335x/MAINTAINERS b/board/ti/am335x/MAINTAINERS
index c99e06dc10bc..565f7055cdd3 100644
--- a/board/ti/am335x/MAINTAINERS
+++ b/board/ti/am335x/MAINTAINERS
@@ -6,7 +6,4 @@  F:	include/configs/am335x_evm.h
 F:	configs/am335x_boneblack_defconfig
 F:	configs/am335x_boneblack_vboot_defconfig
 F:	configs/am335x_evm_defconfig
-F:	configs/am335x_evm_nor_defconfig
-F:	configs/am335x_evm_norboot_defconfig
-F:	configs/am335x_evm_spiboot_defconfig
 F:	configs/am335x_evm_usbspl_defconfig
diff --git a/configs/am335x_evm_nor_defconfig b/configs/am335x_evm_nor_defconfig
deleted file mode 100644
index e08234e9f8f0..000000000000
--- a/configs/am335x_evm_nor_defconfig
+++ /dev/null
@@ -1,52 +0,0 @@ 
-CONFIG_ARM=y
-CONFIG_ARCH_OMAP2PLUS=y
-CONFIG_TI_COMMON_CMD_OPTIONS=y
-CONFIG_AM33XX=y
-CONFIG_NOR=y
-CONFIG_SPL=y
-CONFIG_DISTRO_DEFAULTS=y
-CONFIG_BOOTCOMMAND="if test ${boot_fit} -eq 1; then run update_to_fit; fi; run findfdt; run init_console; run envboot; run distro_bootcmd"
-CONFIG_SYS_CONSOLE_INFO_QUIET=y
-CONFIG_VERSION_VARIABLE=y
-CONFIG_ARCH_MISC_INIT=y
-CONFIG_SPL_MTD_SUPPORT=y
-CONFIG_SPL_MUSB_NEW_SUPPORT=y
-CONFIG_SPL_OS_BOOT=y
-CONFIG_CMD_SPL=y
-CONFIG_CMD_SPL_NAND_OFS=0x00080000
-CONFIG_CMD_NAND=y
-# CONFIG_CMD_SETEXPR is not set
-CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
-CONFIG_MTDIDS_DEFAULT="nand0=nand.0"
-CONFIG_MTDPARTS_DEFAULT="mtdparts=nand.0:128k(NAND.SPL),128k(NAND.SPL.backup1),128k(NAND.SPL.backup2),128k(NAND.SPL.backup3),256k(NAND.u-boot-spl-os),1m(NAND.u-boot),128k(NAND.u-boot-env),128k(NAND.u-boot-env.backup1),8m(NAND.kernel),-(NAND.file-system)"
-CONFIG_ENV_VARS_UBOOT_RUNTIME_CONFIG=y
-CONFIG_BOOTCOUNT_LIMIT=y
-CONFIG_DFU_MMC=y
-CONFIG_DFU_NAND=y
-CONFIG_DFU_RAM=y
-CONFIG_USB_FUNCTION_FASTBOOT=y
-CONFIG_MMC_OMAP_HS=y
-CONFIG_MTD_NOR_FLASH=y
-CONFIG_FLASH_CFI_DRIVER=y
-CONFIG_SYS_FLASH_USE_BUFFER_WRITE=y
-CONFIG_FLASH_CFI_MTD=y
-CONFIG_SYS_FLASH_PROTECTION=y
-CONFIG_SYS_FLASH_CFI=y
-CONFIG_NAND=y
-CONFIG_SPI_FLASH=y
-CONFIG_SPI_FLASH_WINBOND=y
-CONFIG_MII=y
-CONFIG_DRIVER_TI_CPSW=y
-CONFIG_SPI=y
-CONFIG_OMAP3_SPI=y
-CONFIG_USB=y
-CONFIG_USB_MUSB_HOST=y
-CONFIG_USB_MUSB_GADGET=y
-CONFIG_USB_MUSB_DSPS=y
-CONFIG_USB_GADGET=y
-CONFIG_USB_GADGET_MANUFACTURER="Texas Instruments"
-CONFIG_USB_GADGET_VENDOR_NUM=0x0451
-CONFIG_USB_GADGET_PRODUCT_NUM=0xd022
-CONFIG_USB_ETHER=y
-CONFIG_LZO=y
-CONFIG_OF_LIBFDT=y
diff --git a/configs/am335x_evm_norboot_defconfig b/configs/am335x_evm_norboot_defconfig
deleted file mode 100644
index 040384f3c7a0..000000000000
--- a/configs/am335x_evm_norboot_defconfig
+++ /dev/null
@@ -1,49 +0,0 @@ 
-CONFIG_ARM=y
-# CONFIG_SYS_THUMB_BUILD is not set
-CONFIG_ARCH_OMAP2PLUS=y
-CONFIG_SYS_TEXT_BASE=0x08000000
-CONFIG_TI_COMMON_CMD_OPTIONS=y
-CONFIG_AM33XX=y
-CONFIG_NOR=y
-CONFIG_DISTRO_DEFAULTS=y
-CONFIG_NOR_BOOT=y
-CONFIG_BOOTCOMMAND="if test ${boot_fit} -eq 1; then run update_to_fit; fi; run findfdt; run init_console; run envboot; run distro_bootcmd"
-CONFIG_SYS_CONSOLE_INFO_QUIET=y
-CONFIG_VERSION_VARIABLE=y
-CONFIG_ARCH_MISC_INIT=y
-CONFIG_BOARD_EARLY_INIT_F=y
-# CONFIG_CMD_SETEXPR is not set
-CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
-CONFIG_MTDIDS_DEFAULT="nor0=physmap-flash.0"
-CONFIG_MTDPARTS_DEFAULT="mtdparts=physmap-flash.0:512k(u-boot),128k(u-boot-env1),128k(u-boot-env2),4m(kernel),-(rootfs)"
-CONFIG_ENV_IS_IN_FLASH=y
-CONFIG_ENV_VARS_UBOOT_RUNTIME_CONFIG=y
-CONFIG_DFU_MMC=y
-CONFIG_DFU_RAM=y
-CONFIG_USB_FUNCTION_FASTBOOT=y
-CONFIG_MMC_OMAP_HS=y
-CONFIG_MTD_NOR_FLASH=y
-CONFIG_MTD_DEVICE=y
-CONFIG_FLASH_CFI_DRIVER=y
-CONFIG_SYS_FLASH_USE_BUFFER_WRITE=y
-CONFIG_FLASH_CFI_MTD=y
-CONFIG_SYS_FLASH_PROTECTION=y
-CONFIG_SYS_FLASH_CFI=y
-CONFIG_SPI_FLASH=y
-CONFIG_SPI_FLASH_WINBOND=y
-CONFIG_MII=y
-CONFIG_DRIVER_TI_CPSW=y
-CONFIG_SPI=y
-CONFIG_OMAP3_SPI=y
-CONFIG_USB=y
-CONFIG_USB_MUSB_HOST=y
-CONFIG_USB_MUSB_GADGET=y
-CONFIG_USB_MUSB_DSPS=y
-CONFIG_USB_GADGET=y
-CONFIG_USB_GADGET_MANUFACTURER="Texas Instruments"
-CONFIG_USB_GADGET_VENDOR_NUM=0x0451
-CONFIG_USB_GADGET_PRODUCT_NUM=0xd022
-CONFIG_USB_ETHER=y
-CONFIG_USBNET_HOST_ADDR="de:ad:be:af:00:00"
-CONFIG_LZO=y
-CONFIG_OF_LIBFDT=y
diff --git a/configs/am335x_evm_spiboot_defconfig b/configs/am335x_evm_spiboot_defconfig
deleted file mode 100644
index 1f430ad416a5..000000000000
--- a/configs/am335x_evm_spiboot_defconfig
+++ /dev/null
@@ -1,47 +0,0 @@ 
-CONFIG_ARM=y
-CONFIG_ARCH_OMAP2PLUS=y
-CONFIG_TI_COMMON_CMD_OPTIONS=y
-CONFIG_AM33XX=y
-CONFIG_SPL=y
-CONFIG_SPL_SPI_FLASH_SUPPORT=y
-CONFIG_SPL_SPI_SUPPORT=y
-CONFIG_DISTRO_DEFAULTS=y
-CONFIG_SYS_EXTRA_OPTIONS="SPI_BOOT"
-CONFIG_SPI_BOOT=y
-CONFIG_BOOTCOMMAND="if test ${boot_fit} -eq 1; then run update_to_fit; fi; run findfdt; run init_console; run envboot; run distro_bootcmd"
-CONFIG_SYS_CONSOLE_INFO_QUIET=y
-CONFIG_VERSION_VARIABLE=y
-CONFIG_ARCH_MISC_INIT=y
-CONFIG_SPL_MUSB_NEW_SUPPORT=y
-# CONFIG_SPL_NAND_SUPPORT is not set
-CONFIG_SPL_SPI_LOAD=y
-# CONFIG_CMD_FLASH is not set
-# CONFIG_CMD_SETEXPR is not set
-CONFIG_CMD_MTDPARTS=y
-CONFIG_MTDIDS_DEFAULT="nor0=m25p80-flash.0"
-CONFIG_MTDPARTS_DEFAULT="mtdparts=m25p80-flash.0:128k(SPL),512k(u-boot),128k(u-boot-env1),128k(u-boot-env2),3464k(kernel),-(rootfs)"
-CONFIG_ENV_IS_IN_SPI_FLASH=y
-CONFIG_ENV_VARS_UBOOT_RUNTIME_CONFIG=y
-CONFIG_BOOTCOUNT_LIMIT=y
-CONFIG_DFU_MMC=y
-CONFIG_DFU_RAM=y
-CONFIG_USB_FUNCTION_FASTBOOT=y
-CONFIG_MMC_OMAP_HS=y
-CONFIG_MTD_DEVICE=y
-CONFIG_SPI_FLASH=y
-CONFIG_SPI_FLASH_WINBOND=y
-CONFIG_MII=y
-CONFIG_DRIVER_TI_CPSW=y
-CONFIG_SPI=y
-CONFIG_OMAP3_SPI=y
-CONFIG_USB=y
-CONFIG_USB_MUSB_HOST=y
-CONFIG_USB_MUSB_GADGET=y
-CONFIG_USB_MUSB_DSPS=y
-CONFIG_USB_GADGET=y
-CONFIG_USB_GADGET_MANUFACTURER="Texas Instruments"
-CONFIG_USB_GADGET_VENDOR_NUM=0x0451
-CONFIG_USB_GADGET_PRODUCT_NUM=0xd022
-CONFIG_USB_ETHER=y
-CONFIG_LZO=y
-CONFIG_OF_LIBFDT=y